Jump to content

JAK ZROBIĆ!!!!!POMÓŻCIE!!!

Recommended Posts

Witam

Chciałbym was się zapytać jak można do własnoręcznej łodzi ze styropiany zrobić strry. Pytam się bo nie jestem na tyle doświadczony napewno tyle co Wy. Jak możecie to podajcie pare przykładów.

Z góry dziękuję za pomoc.

Witam

Chciałbym was się zapytać jak można do własnoręcznej łodzi ze styropiany zrobić strry. Pytam się bo nie jestem na tyle doświadczony napewno tyle co Wy. Jak możecie to podajcie pare przykładów.

Z góry dziękuję za pomoc.

A możesz jaśniej...hm...

wyjaśnij bliżej o co Ci chodzi . Chodzi o stery? Bierzesz kawałek drutu , a ze sklejki , albo blaszki wycinasz kształt steru jaki cię interesuje i doklejasz do drytu lub lutujesz - jeżeli jest metalowy. Jeżeli ma być to łódka sterowana , u góry osi steru czyli drutu gwintujesz sobie by przykręcić orczyk , bądz kupujesz gotowy orczyk który mocuje się za pomocą śrubki dociskającej z boku .

Witam

Mi chodziło o stery do łodzi ze styropianu ponieważ. Ja chodze ma kułko modelarskie i nasza grupa postanowiła zrobić przystań modelarską nad jakąś rzeką.My puściliśmy te łodzie na wode po jakimś czasie wyjeliśmy nie i prowadzący zapytał śię dzie stery. I z tego powodu was zapytałem.Myślałem nad tym ponad tedzień i prubowałem różnych rzeczy i nią zapsułem, musze tera robić wszystko od nowa.

Tia... Ukryta kamera...

A ze swojej strony, mam do Ciebie Killerman prosbe. Nie potraktuj tego osobiscie, ale jak zwracasz sie do kogos i chcesz byc zrozumianym, powinienes, czy wrecz musisz wyartykulowac swoje mysli w sposob zrozumialy. Pomijam tu taka drobna sprawe jak szacunek do rozmowcy. Takze jak mozesz, to wkladaj wiecej wysilku w to, zeby twoje posty byly bardziej czytelne zarowno pod wzgledem skladni jak i ortografii, czy interpunkcji. Wierz mi, ze duzo przyjemniej sie takie cos czyta.