halset Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 Czołem. Pamiętam, że kiedyś ogłaszał się tutaj często użytkownik, który sprzedawał tanio fajne kępki trawy w 1/35. Nie mogę znaleźć teraz tego ogłoszenia ani tutaj ani na allegro, czy może ktoś wie o kogo chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 Wojtek jedlicze 1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 21 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2019 Masz może link do profilu? Forumowa szukajka nie daje rady, a listy użytkowników już nie da się przeglądać jak kiedyś, teraz widoczni są tylko ci online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 21 Stycznia 2019 Share Napisano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Mirosław Serba (BSM) Pisz do niego przez FB. Edytowane 21 Stycznia 2019 przez cooper69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 23 Stycznia 2019 Share Napisano 23 Stycznia 2019 Mirosław serbaSzukaj na FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 23 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2019 Dzięki Panowie. Nie mam FB, więc chyba nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 24 Stycznia 2019 Share Napisano 24 Stycznia 2019 12 godzin temu, halset napisał: Dzięki Panowie. Nie mam FB, więc chyba nic z tego Przecież Ci dałem link do sklepu w którym są też dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2019 11 godzin temu, cooper69 napisał: Przecież Ci dałem link do sklepu w którym są też dostępne. Miałem na myśli kontakt z autorem, zostaje mi tylko ten sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi