damien77 Napisano 15 Stycznia 2019 Share Napisano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Witam, ponieważ nie mam już czasu na swoje hobby pozbywam się wszystkich zabawek . Na sprzedaż mam tego oto Mercedesa wśród aerografów, oceniam jego stan na bardzoooo dobry , widać lekkie ślady użycia na końcówce aerka , wczoraj założyłem nowa uszczelkę , w zestawie są dwie dysze i dwie igły 0,2 mmm oraz 0,15 mmm , 0,2 jest niedawno kupiona . Dołączam dodatkowa uszczelkę , zestaw wyciorów oraz igły do czyszczenia sprzętu , założone jest szybkozlacze. Mam na sprzedaż kompresor do niego który wystawie na dniach i mnóstwo mnóstwo farb akrylowych które tez postaram się wystawić na dniach , po więcej informacji proszę pisać na priv. pozdrawiam. Edytowane 15 Stycznia 2019 przez damien77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 15 Stycznia 2019 Share Napisano 15 Stycznia 2019 Nie ma ceny, więc jest za free? Biorę w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Stycznia 2019 Super Moderator Share Napisano 15 Stycznia 2019 Nie podałeś ceny, albo gdzieś mi umknęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 27 Marca 2019 Share Napisano 27 Marca 2019 czesc a czy ogłoszenie jest aktualne ? - jaka cene ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi