Merten Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć w kwestii żywicznych produktów tej firmy? Podejrzewam, że przejęli też formy od firmy Azimuth, ale ta wiadomość też niewiele daje, bo in-boxów w necie znaleźć nie mogę, a strona internetowa producenta jest żenująco słaba. Ma może ktoś jakieś doświadczenia? Na tym forum był prezentowany tylko jeden ich model, ale jego autor napisał ostatniego posta prawie rok temu i nie wiem czy pomoże.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 5 Lutego 2019 Super Moderator Share Napisano 5 Lutego 2019 no zależy co chcesz kupić, firmy już nie ma od lat, mam jeszcze ich Friesa w pudełku no i co można powiedzieć? klasyk lat 90, błędy wymiarowe słaby detal odlane może nie najgorzej ale na obecny poziom to słabo, generalnie wszystko od made in France można wsadzić do jednego pudełka- Ironside, Azimut, Deskit kiedyś może i woow obecnie d... nie urywa a wyprowadzać to co dają chyba szkoda czasu lepiej dziergać od 0 - przynajmniej takie moje doświadczenie z wagonem od Ironside. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 12 Marca 2019 Autor Share Napisano 12 Marca 2019 (edytowane) Cytat firmy już nie ma od lat Firma istnieje i ma się całkiem ok. W każdym razie utrzymują kontakt nawet w "języku language". Nie takie to typowe dla Francuzów. Ale ich strona wygląda rzeczywiście tak, jakby padli 20 lat temu. Edytowane 12 Marca 2019 przez Merten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Ja kiedyś napisałem do nich prośbę o przesłanie instrukcji do modelu. Brak odzewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi