adamkijak Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Swietne, szczegolnie podoba mi sie mimika twarzy, malowanie super to podkreslilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Naprawdę zacne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Bardzo ładne figurki, w Twoim wykonaniu. Pełen podziw. Pięknie omalowane, super faktura na karabinach. Może umieścisz soldatow z 9.SS Hohenstaufen na jakiejś dioramie??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 To prawda, mimika twarzy bardzo realistyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Ale z tym cieniowaniem to przesadziłeś, szczególnie dziwnie wygląda to pod szelkami i na hełmach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Gdzieś już to widzałem Ale figsy są miodzio. Masz fajny styl malowania, tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Che, che nigdzie nie umieści bo z dwa lata temu mi je sprzedał, Nie zgodze się że są zle zcieniowane - to najlepsze figsy dragona jakie w zyciu widziałem. Paweł - figury te wraz z moim Hanomagiem znajdują się obecnie w Chicago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 No chłopaki rzeczywiście wyglądają jakby byli w trakcie spuszczania łomotu "Czerwonym Diabłom" gdzieś pomiędzy Arnhem,a Oosterbeek. Wspaniałe wykonanie,do którego nas już przyzwyczaiłeś Pawle. Może teraz dla równowagi zaserwuj nam Brytyjczyków,albo jeszcze lepiej chłopaków z naszej Pierwszej Brygady. Byłoby miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek Killer Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Coś pięknego! Chciałbym mieć tak wprawną rękę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Bardzo ładne figurasy. Taki sposób malowania zawsze mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 miodzio, świetne twarzę respekt master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Bark mi słów do tego piękna, szczególnie podoba mi cieniowanie na ubraniach. Te figurki wyglądają jak żywe, naprawdę należy Ci sie Duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi