tornado Napisano 2 Marca 2008 Napisano 2 Marca 2008 (edytowane) DAF 95 XF Mam nadzieję, że przydadzą sie komuś te fotki. Niestety nie porobiłem zdjęć silnika ponieważ ciagnik stał na lewarku zbyt blisko garażu i uniesienie kabiny było niemożliwe. Ciężarówka jest własnością mojego bratanka więc będzie jeszcze okazja aby zrobić pare fotek. CDN. Edytowane 31 Marca 2008 przez Gość Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 2 Marca 2008 Napisano 2 Marca 2008 Świetne fotki , napewno sie przydadzą ! . Pozdro Cytuj
Paweł216 Napisano 2 Marca 2008 Napisano 2 Marca 2008 Andrzeju mogł byś mi zrobic fote tylniej ściany we wnetrzu bo mi jest potrzebna Cytuj
voseba Napisano 2 Marca 2008 Napisano 2 Marca 2008 Fotki pierwsza klasa, tylko szkoda ze model jest taki mizerny:( Cytuj
tornado Napisano 2 Marca 2008 Autor Napisano 2 Marca 2008 Andrzeju mogł byś mi zrobic fote tylniej ściany we wnetrzu bo mi jest potrzebna Fragmenty ścianki pomiędzy dolną a górna leżanką przedstawiają zdjecia nr 34 i 35. Na wiecej będziesz musiał poczekać bo oba Dafy są w trasie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi