macek25 Napisano 25 Lutego 2019 Share Napisano 25 Lutego 2019 Czołem ludziska ... Jak zrobić czarny kolor aby nie był aż taki czarny... np. Mam tamiya flat black... co dodać aby nie był aż taki czarny przy malowaniu camo na statku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 25 Lutego 2019 Share Napisano 25 Lutego 2019 może tire black ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 25 Lutego 2019 Share Napisano 25 Lutego 2019 Jaki czarny? Tyre black? Dodaj jasny szary. NATO black? Dodaj brąz. Night black? Dodaj granat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 25 Lutego 2019 Share Napisano 25 Lutego 2019 (edytowane) Eksperymentuj z tym co masz pod ręką. Ja rozjasnialem np szarym xf12. Generalnie tak jak przedmówca.. Zależy czy chcesz zimny czy ciepły odcień możesz przelamywac brazami lub niebieskimi typu panes Gray. Edytowane 25 Lutego 2019 przez Super_Hans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macek25 Napisano 25 Lutego 2019 Autor Share Napisano 25 Lutego 2019 O i super dziękować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi