sjr Napisano 27 Lutego 2019 Share Napisano 27 Lutego 2019 Po dłuższej przerwie wrzuciłem na warsztat Typhoon'a. Kilka fot z postępu prac 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 27 Lutego 2019 Share Napisano 27 Lutego 2019 Świetna robota z tą blachą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 Kokpit blaszany bardzo ładny. Pasował bez problemu czy trzeba było odchudzać kadłub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 28 Lutego 2019 Autor Share Napisano 28 Lutego 2019 Aż sam się dziwię bo po blachach PARTa do fw190 miałem mieszane uczucia, a tutaj jak na razie wszystko bez problemów pasuje. Trzeba było tylko zrobić na gładko jak na 2 zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 1 Marca 2019 Share Napisano 1 Marca 2019 Kokpit świetny , zawsze szkoda ,że po zrobieniu całego modelu tak mało go widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Marca 2019 Share Napisano 1 Marca 2019 Dzięki za odpowiedź. Z blachami Parta to loteria np. do MiG-21 Bis Zvezdy pasują bardzo dobrze, ale już np. do TS-11 iskra ZTS, czy Bf-108 Hellera nie za bardzo. Fajnie, że blachy pasują bezproblemowo, oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 8 Marca 2019 Autor Share Napisano 8 Marca 2019 Orientuje się ktoś jakie powinny być poprawne kolory kokpitu w wersji Mk.IB? Interior Green czy czarny ze srebrną ramą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 22 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) Powoli się maluje: , Pasy: Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez sjr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 5 Maja 2019 Autor Share Napisano 5 Maja 2019 Ostatnia prosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 5 Maja 2019 Share Napisano 5 Maja 2019 Widzę, że pancerne kalki Academy nie zawiodły. Pytanie techniczne - wiatrochron do nie jest do góry nogami przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 5 Maja 2019 Autor Share Napisano 5 Maja 2019 17 minut temu, mbrnnr napisał: Widzę, że pancerne kalki Academy nie zawiodły. Pytanie techniczne - wiatrochron do nie jest do góry nogami przypadkiem? Kalki to była droga przez mękę, moczone w roztworze acetonu nawet nie chciały się ugiąć.... nic lepszego nie byłem w stanie z nich już wyciągnąć Wiatrochron wklejony poprawnie, sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi