KRUGER_MAN Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 A sory za off top , ale tutaj napisze . PROSIŁ BYM KOLEGE "TOMASZ_DUDEK" O ZMNIEJSZENIE PODPISU BO TROCHE TO ZMULA MI STRONKE , PEWNIE NIE TYLKO MI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista55 Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Sorki Truckerek93 fotka robiona fonem bo chwilowo nie dysponuje aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Dobra spoko a co do KRUGER_MAN to się zgadzam, to zdjęcie w podpisie jest bardzo duże, nie można tego zmniejszć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Nie łatwiej by było Ci ciąć i składać ramę bez przyklejonych mostów i innych detali? Teraz możesz mieć problem z dojściem wewnątrz ramy, aby wyszlifować miejsce łączenia. Widzę ze masz 2 mosty napędowe? Jak rozwiążesz kwestie wału napędowego między nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista55 Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Za kabiną będzie takie coś (u mnie będzie chłodnica oleju, 4 butle, 2 zbiorniki paliwa i 2 koła zapasowe) tylko jeszcze nie wiem z czego zrobić tą ramę i gdzie dać koła zapasowe. Pod zbiorniki paliwa czy na samą górę? voseba z tyłu przedniego mostu wywiercę dziurę, skrócę wał na środku (aby zachować te końcówki) ile będzie trzeba i wsadzę go do dziur, a drugi wał to wiadomo do skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Wszystko fajnie, tylko że taki most, który jest "przejściowy", wygląda inaczej. Zrobienie samego otworu (dla ścisłości - "otwór" to wycięcie zamierzone, a "dziura" - nie zamierzone) będzie dość dużym uproszczeniem... Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista55 Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Zatme będzie to otwór a nie dziura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 strasznie upraszczasz sprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista55 Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2008 A widzisz lepsze rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Poszukać zdjęć takiego zawieszenia i postarać się zrobić zawieszenie w modelu tak jak w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista55 Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2008 W oryginale jest tak jak ja robie wał idzie bezpośrednio z mostu do mostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Szczerzę mówiąc to nie widać jak wygląda wyjście wału z drugiej strony mostu. Zresztą to zawieszenie nie jest tym, które Ty masz w modelu. Porównaj sobie mocowanie mostów do zawieszenia, oraz samo położenie cylindrów hamulcowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista55 Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Fakt trochę inne, a jak byś znalazł fokę żeby było widać przedni most to zamieścisz w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Lepię inną skakankę i szczerze mówiąc nie chce mi się szukać. Ale jak Tobie się chce, to polecam allegro.pl i http://imagebank.scania.com/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista55 Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Tak jak mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 czolgista55 pierwszy most jest inny niż ty masz, ty masz coś a'la jak ten drógi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista55 Napisano 20 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Widzę ale jest to samo rozwiązanie co ja chcę zastosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Aha, no na upartego możesz tak zrobić, tylko się mogą ludzie czepiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Ludzie zawsze się czepiają :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi