subaroman Napisano 15 Marca 2019 Share Napisano 15 Marca 2019 Dzis chcialem pokazac Wam projekt, ktory czekal dobre 14 lat na ukonczenie. Seat Cordoba WRC wrescie zagoscil w mojej gablocie. Kit to model w skali 1/24 produkcji Racing43, serii Big Model. Wszystkie elementy, oprocz opon, odlane zostaly z metalu. Szyby wykonane byly metoda wacum i bardzo dobrze pasowaly w swoje miejsca. Kalkomanie to byl wyrob najlepszy na swiecie. Mimo lat, ktore przelezaly one w pudelku (od 1999 roku) ich stan byl idealny i nigdy wczesniej nie mialem przyjemnosci uzywac tak doskonalego produktu!! Z dodatkow, ktore zastosowalem, to inne zapinki na masce, antenki zrobione od podstaw, troszke nitow/srubek, poprawienie kilku elementow we wnetrzu oraz troszke karbonu na kascie. Poza tym, reszta to zestaw z pudelka. Cordoba prezentuje sie swietnie i mimo niedoskonalosci, pieknie wyglada. Pozdrawiam!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 15 Marca 2019 Share Napisano 15 Marca 2019 Chapeau bas Tyle mam do powiedzenia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 15 Marca 2019 Share Napisano 15 Marca 2019 41 minut temu, Coppercat napisał: Chapeau bas Tyle mam do powiedzenia ..... I cóż więcej dodać. Śliczna. Mógłbyś zrobić zdjęcie całej Twojej kolekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 19 Marca 2019 Share Napisano 19 Marca 2019 Kolejny piękny model w Twoim wykonaniu - jak widać żywica jest dla ciebie również materiałem do tworzenia pięknych miniatur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi