rafau Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 (edytowane) i poprawiony: Edytowane 17 Marca 2019 przez rafau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 16 Marca 2019 Super Moderator Share Napisano 16 Marca 2019 Chyba źrenice za duże i dziwnie przez nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 16 Marca 2019 Autor Share Napisano 16 Marca 2019 (edytowane) caly dzien sie bujałem z tymi gałami , zawsze cos mi nie pasowalo i nie pasuje nadal. Jak ktos jeszce potwierdzi ze do poprawy to trzeba bedzie po raz enty próbowac do skutku Edytowane 16 Marca 2019 przez rafau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 On nie ma niebieskich oczu , tylko to . Reszta jest dla mnie super . Te oczy teraz świecą jak reflektory . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 16 Marca 2019 Autor Share Napisano 16 Marca 2019 Niebieskie ma ale fakt zabardzo są jaskrawe. Musze stonowac tęczowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 17 Marca 2019 Autor Share Napisano 17 Marca 2019 zeby nie bylo ze nie mial niebieskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 17 Marca 2019 Autor Share Napisano 17 Marca 2019 poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 17 Marca 2019 Share Napisano 17 Marca 2019 Masz talent ! A ten lekki zarost jak się maluje ? Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 17 Marca 2019 Autor Share Napisano 17 Marca 2019 dzieki testowalem kilka roznych sposobow ale najprostsza dla mnie metoda na zarost to pigment i lekko zwilżony wodą pedzel. Rozciapac to wszystko i nie dotykac:). Dzis katowalem tą facjate 2 godziny zeby oczy jakos ustawic, poprawic i zarost jakos przetrwał bez uszczerbku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 17 Marca 2019 Share Napisano 17 Marca 2019 2 minuty temu, rafau napisał: Dzis katowalem tą facjate 2 godziny zeby oczy jakos ustawic Wyszło super , naprawdę . Ciekawe jak w twoich rękach wyszedłby samolot ? Figurki albo takie prace jak Ty robisz zawsze oglądam tak pod kątem odwzorowania rzeczywistości . Co jest najtrudniejsza pomalować ? Mi się wydaje , ze włosy są trudne . Ich kolor , połysk . Każdy włos ma cień , nie tylko jeden kolor . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 17 Marca 2019 Autor Share Napisano 17 Marca 2019 (edytowane) Przy takiej scali najtrudniejsze są oczy. Trzeba znalesc centralnie poziom i pion, wielkosc ogolną oka i zrenic. O,5 mm w bok i juz kicha. Kazda poprawka to nastepna warstwa farby. Kilka warstw i galka oczna traci ksztalt. Dzis chyba 4 razy skalpelem musialem wycinac do zera. Bylo ponad 20 prob razem a to wszystko operuje sie na kilku milimetrach. A efekt to dopiero na zdjeciu w powiekszeniu mozna zobaczyc. A co do wlosow. To 1-2 rodzaje bazowego+ rozjasnienie koloru, jakis wash i suchy pedzel + cienie w zaglębieniach. Ps. Odwzorowanie osoby znanej jest mega ciezkie... bo kazdy wie jak winna wyglądac. Edytowane 17 Marca 2019 przez rafau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Marca 2019 Share Napisano 22 Marca 2019 Dla mnie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi