megapol Napisano 11 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2019 To co chciałem to poprawiłem. I tak zawsze znajdzie się jeszcze coś do poprawienie i nigdy nie będzie dobrze. Dlatego kończę warsztat i zapraszam do galerii ukończonych figurek. Tam zawsze nadmiar fotek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 30 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2019 A to co lubię najbardziej. Nie są to nagrody na wystawach, tylko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 1 Maja 2019 Share Napisano 1 Maja 2019 Ta dedykacja czyli podsumowanie Masz już komplet .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 1 Maja 2019 Autor Share Napisano 1 Maja 2019 3 godziny temu, chorąży napisał: Ta dedykacja czyli podsumowanie Masz już komplet .... O taaaak. Poprawiłem jeszcze to co chciałem, ale fotek już nie robiłem bo to nie ma sensu. Praca zamknięta i temat też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi