wielkamucha Napisano 28 Marca 2019 Share Napisano 28 Marca 2019 Witam Kolegów, Jak w temacie, poszukuję gumowych opon od Tamiyowskiego Dragon Wagon-a w skali 1/35, oczywiście, razem z felgami. W zamian mogę oddać żywiczne koła do niego z Panzer Art. Poszukuję też "gumisiów" od ShKH Dana Hobby Bossa w tej samej skali - i inne, "duże rozmiary" (HEMTT, MAZ itp.) bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 29 Marca 2019 Share Napisano 29 Marca 2019 Tylko ruskie? Mam od MAZa-543 z zestawu: 48N6E of 5P85S TEL S-300PMU SA-10 Grumble Trumpeter 1:35 01038 i do Urala z zestawu BM 21 GRAD Late Version Trumpeter 1:35 01014 i chyba jeszcze (ale muszę sprawdzić) do Zila Self-Propelled Multiple Rocket Launcher BM-27 Uragan 9P140 Trumpeter 1:35 01026 Jak nie ruskie to jeszcze miałbym ze 6 z ciężarówki z przyczepą M1078 LMTV Trumpeter 1:35 01004 / M1082 LMTVT Trumpeter 1:35 01010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 29 Marca 2019 Autor Share Napisano 29 Marca 2019 Z MAZ-ów najbardziej interesowałyby mnie te od MAZ 537 Trumpetera, ale te też wyglądają interesująco. Jaka średnica? Z felgami, oczywiście? Te od Uragana to jakiej wielkości? 40mm? Nie jestem pryncypialny i nie-ruskie też mogłyby być bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 29 Marca 2019 Share Napisano 29 Marca 2019 A do M923 BigFoota z Italeri chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 29 Marca 2019 Autor Share Napisano 29 Marca 2019 (edytowane) Gumowe. Italerowskiego BigFoota mam i plastikowe od niego też. Chodzi mi o gumowe. Edytowane 29 Marca 2019 przez wielkamucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 29 Marca 2019 Share Napisano 29 Marca 2019 Godzinę temu, wielkamucha napisał: Z MAZ-ów najbardziej interesowałyby mnie te od MAZ 537 Trumpetera, ale te też wyglądają interesująco. Jaka średnica? Z felgami, oczywiście? Te od Uragana to jakiej wielkości? 40mm? Nie jestem pryncypialny i nie-ruskie też mogłyby być bzzz-bzzz Zmierzę, sprawdzę i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 6 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2019 Up, odświeżam temat. Przypominam, że chodzi mi o gumowe opony. A może ktoś z kolegów ma ogólnie niepotrzebne resztki z HEMTTa Trumpetera i chciałby się ich pozbyć? Zawieszenie, mosty, silnik, siodło itp.? bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 7 Kwietnia 2019 Share Napisano 7 Kwietnia 2019 Sorki, zapomniałem o Tobie. Opony Uragana mają około 39,4mm. Sprawdziłem i mam maza 537 i 543. Maz 537 około 44,5mm. Mam jeszcze SA-8 Gecko i chyba SS-23 Spider i Typhoon z ruskich. Z innych to MTVR, Centauro, M1000 i HEMTT. A co do zawieszenia itp, to mam na sprzedaż ciągnik siodłowy M983 - Trumpeter 01021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 7 Kwietnia 2019 Share Napisano 7 Kwietnia 2019 23 godziny temu, wielkamucha napisał: Up, odświeżam temat. Przypominam, że chodzi mi o gumowe opony. A może ktoś z kolegów ma ogólnie niepotrzebne resztki z HEMTTa Trumpetera i chciałby się ich pozbyć? Zawieszenie, mosty, silnik, siodło itp.? bzzz-bzzz Zobacz na Allegro był do sprzedania złom z HEMTT -a z Italerki. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 24 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2019 Podbijam. Nikt nie chciałby się rozstać z gumiakami od Dragon Wagona albo Dany? A może ktoś z Was pozbyłby się całego M26 w rozsądnej cenie? bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi