Mipan Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Wspomniałwś coś o wosku do wykończenia .Czy to coś w rodzaju pasty polerskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Bardziej w rodzaju wosku do polerowania prawdziwych samochodow po myciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 26 Marca 2008 Autor Share Napisano 26 Marca 2008 Wspomniałwś coś o wosku do wykończenia .Czy to coś w rodzaju pasty polerskiej? Dokładnie jak powiedział Majek - to jest wosk tyle że przeznaczony do modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 26 Marca 2008 Autor Share Napisano 26 Marca 2008 Kolejne wypociny nad Evo: Wklejone siatki: Pomalowane tylne światła i odblaski z chrom folii: I gotowe wnętrze z dodanymi blaszkami tu i ówdzie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Fajne wnterze , zegary wygladaja jak by były podswietlone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Fajne wnterze , zegary wygladaja jak by były podswietlone . Szczerze mówiąc widac tylko zegary i kontroli bo zdjęcia są trochę za ciemne Wierzę jednak, że wszystko jest ok - jak to zwykle u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 13 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Długo mnie tu nie było....czekam na nową lakiernię ale naszło mnie na zrobienie felg do Evo. I oto co "wypociłem": Zostawiłem fabryczny chrom, a ramiona zostały pokryte Gun Metal Vallejo i lakierem bezbarwnym Zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 No wreszcie coś zrobiłeś bo już myślałem że ta twoja Magda tak Ci zawróciła w głowie że nie masz czasu na modele A co do felg to tak jak mówiłem piękne ciekawie będzie się prezentował "Misiek" na tych felgach Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Bardzo ładne felgi nic się nie chwaliłeś Koksik :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Bardzo ładne felgi nic się nie chwaliłeś Koksik :P. To się pochwalił . Super fele (jak zawsze ) . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi