Hafes Napisano 15 Marca 2008 Autor Share Napisano 15 Marca 2008 No! Teraz to już finisz. Lepiej już nie będzie Fartuch przemalowany, porobione zadrapania i odpryski. Zacieki też, ale tylko symbolicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Ładnie, ładnie , mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 No teraz to rewelacyjnie! Jeszcze tylko by sie przydały jakieś przetarcia na karabinie i ten łańcuch z przodu machnij na inny kolor Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 15 Marca 2008 Autor Share Napisano 15 Marca 2008 Dzięki! Moja próżność została zaspokojona A teraz na poważnie. Poszukuje jakichkolwiek zdjęć czy rysunków na których byłoby widoczne jak był poprowadzony kabel zasilający reflektor. Jakiś taki niekompletny mi się wydaje model i nie daje mi to spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimi Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 W końcu Sherman mogący poradzić sobie z cięższym sprzętem A co do modelu, świetne wykonanie, podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Cieszy mnie bardzo,że Dragon uraczył nas tym modelem. Wykonałeś go bardzo starannie tak, że nie razi nadmiarem brudu. Taki typowy bliskowschodni kurz ;) Oby tak dalej! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi