Solo Napisano 7 Kwietnia 2019 Share Napisano 7 Kwietnia 2019 (edytowane) Kupię, wymienię lub przytulę w inny sposób niepotrzebną wypraskę H z zestawu F-16C Aggressor Tamki w 1:48. Jeśli ktoś z tego zestawy zrobił, albo planuje zrobić model w wersji Block 32/42/52 (z dyszą i wlotem powietrza jak w polskich F-16), to zostanie mu niepotrzebna właśnie wypraska H, z elementami do zrobienia modelu w wersji Block 40/50 - tej poszukuję. Gdyby ktoś chciał zrobić taki deal to zapraszam na PW. Edytowane 7 Kwietnia 2019 przez Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2019 I załatwione. Dziękuję Matesowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 10 Kwietnia 2019 Share Napisano 10 Kwietnia 2019 A czy teraz nie masz przypadkiem zbędnego wąskiego wlotu z wersji Block 32/42/52? Byłbym zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2019 No niestety nie mam, bo ja tę wypraskę potrzebuję do rozgrzebanego F-16CJ Block 50 Tamki, w którym muszę od nowa robić wlot powietrza, a nie do rozgrzebanego Aggressora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 10 Kwietnia 2019 Share Napisano 10 Kwietnia 2019 Rozumiem, tak tylko pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi