Pibrac Napisano 10 Kwietnia 2019 Share Napisano 10 Kwietnia 2019 Miał być szybki i prosty ale pozytywnie zaskoczył mnie ilością i jakością detali. Malowanie- dałem z siebie wszystko. Z dodatków metalowa lufa i lina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Kwietnia 2019 Share Napisano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) Moim zdaniem trochę więcej powinno być więcej washa bo o ile zbiorniki paliwa ok to reszta odstaje. Szczególnie na płycie silnikowej. Myślę, że dioramka byłaby fajniejsza bez tych listew dookoła. Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 11 Kwietnia 2019 Share Napisano 11 Kwietnia 2019 Daj więcej fotek, zwłaszcza robionych bardziej poziomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 11 Kwietnia 2019 Share Napisano 11 Kwietnia 2019 Znowu nie polski ale z szachownicą to dobry ( wiem powtarzam się ) . Jest świeży warsztat kolegi Kamila .K, gdzie jest przedstawione jak krowie na rowie czy różniły się nasze 55 od ruskich i innych nacji co je produkowali . Jako model poprawny merytorycznie słabo ,nie jestem specialnie fanem 55 ale za samą ilość jaką nasze fabryki wypuściły należy się choć chwila zainteresowania. Pozdrawiam OlO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi