Przemo1CK Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Witam! Oto przedstawiam ostatniego (na razie :P ) Demaga, model oczywiście z pod znaku Italki. Do tego dorzuciłem popularne swego czasu kartony z aukcji on-line. Co do modelu to spód potraktowałem pigmentami padrebooks, model w całości malowany pactrami + kilka elementów olejami Model Master... Jak zawsze przy budowie Demaga- całkiem miłe wrażenia Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Witam no to jestem pierwszy bardzo ciekawy model podoba mi sie czy do budowy wykorzystałeś pake z jakies ciężarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Fajny model ale kilka rzeczy mi sie nie podoba. Suchy pędzel z przodu, reflektor taki jakiś... błękitny..., wydaje mi się że jedna kalka, ta z boku się świci "2 atu", układ jezdny, no kolor tego zabrudzenia mi się nie widzi. Reszta ok. a Ty te wszystkie modele od Francuza masz? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Współczuję tym rannym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 10 Marca 2008 Autor Share Napisano 10 Marca 2008 czy do budowy wykorzystałeś pake z jakies ciężarówki. Skróciłem pakę od Opla Blitza i oto jest a Ty te wszystkie modele od Francuza masz? Nieliczne... Współczuję tym rannym... I dobrze, rannym się współczuć powinno... to skoro tak piszesz ( zapewne model Ci się nie spodobał ) to mnie chyba powinieneś współczuć, a nie rannym P.S. Ranni wypadli po drodze... Pozdrawiam i jak zawsze dzięki za opinie. Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Powinieneś otworzyć fabryke, codziennie nowy model mówiąc w cudzysłowiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Jedyne co mnie razi to krzywo wklejone światła i źle naklejona kalkomania widoczna na zdjęciu nr 7. Reszta jest w jak najjaśniejszym porządku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Niestety w Twoich modelach niewątpliwy kunszt malarski sąsiaduje z niedbałością godną 10-latka. te wszystkie krzywe reflektory, lipne detale, czasem niedoszlifowania... Spoważniej chłopie. Model mi się podoba, choć uważam że rżnięciem kolejnych Blitzów wszystkiego się nie załatwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi