Bartosz Ciesielski Napisano 11 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Lipstein napisał: Dawaj, dawaj. Cudownie się to ogląda. Guma to taśma magnetyczna? Dokladnie taki materiał polecił mi nasz spec od takich wynalazków czyli Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 11 Grudnia 2023 Share Napisano 11 Grudnia 2023 Matowisz ją przed przymocowaniem do modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 11 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2023 Nie zagruntowałem Gunze i na to kolor gumy przyklejam na SG 2 godziny temu, Lipstein napisał: Matowisz ją przed przymocowaniem do modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 11 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2023 Mały kroczek do przodu przednia gumowa osłona. I zamontowane i ufyflane zbiorniki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 13 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2023 Dziś zamknolełem pancerz gumowy na bokach . I zaczołem opracowywanie podstawki. Niestety sate metalowe gąsienice dają wiele do życzenia , mają tendencje do rozpinania się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 7 Stycznia Autor Share Napisano 7 Stycznia (edytowane) Przednie gumowe opancerzenie przerobione. Jest poprawione tak jak na zdjęciu co ciekawe Kamil buduje T 34 który stoi obok mojego T 34 foty do celów dyskusyjnych Edytowane 7 Stycznia przez Bartosz Ciesielski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia (edytowane) Z grubsza wyglada jak guma , pomalowany hips, czy co to ? ,, edit.. doczytałem taśma magnetyczna. Edytowane 7 Stycznia przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 7 Stycznia Autor Share Napisano 7 Stycznia 7 godzin temu, Evildead napisał: Z grubsza wyglada jak guma , pomalowany hips, czy co to ? ,, edit.. doczytałem taśma magnetyczna. Folia magnetyczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Tak patrzę i patrzę..co ty byś zrobił bezemnie w tym projekcie.. dawaj dalej.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 9 Stycznia Autor Share Napisano 9 Stycznia Poprawiłem malowanie, dodałem śruby na fartuchach bocznych, zamalowałem krzyż celtycki, i są napisy i wszystko zabezpieczone lakierem bezbarwnym. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi