pmroczko Napisano 19 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2021 Dzień dobry! No i to by był już koniec mojej relacji - zaledwie po dwóch latach maszyna już skończona: Dziękuję za uwagę, pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek74 Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 Piękna maszyna, muszę się wreszcie zabrać za moją M113 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 29 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2021 Dzięki Tomek - już myślałem, że nikt nie napisze... Jakbyś potrzebował w skali 1:72 karabiny maszynowe, albo bańki z bezyną to mam odpowiednie wydruki 3D... Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 (edytowane) Nikt nie pisze to nie znaczy że zły :), fajny model , może troszkę za rdzawy, ale tak ok tym bardziej że to 72 , no i fajnie że wyrażne zdjęcia Edytowane 29 Sierpnia 2021 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 Ale on nie jest przecież rdzawy... To wietnamska ziemia Mnie się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 (edytowane) Trochę ziemi ,wikolu i jest wietnam Edytowane 29 Sierpnia 2021 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 29 Sierpnia 2021 Share Napisano 29 Sierpnia 2021 8 minut temu, R_Mazzi napisał: To wietnamska ziemia No i to by fajnie współgrało z podstawką w klimacie wietnamskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi