zzz Napisano 3 Maja 2019 Share Napisano 3 Maja 2019 Z Mosonmagyarovaru przywiozłem młodej Fw 190A-8/R2 Weekend Edition Edka w 1/72, bo lubi wycinać modele z ramek. Budowę pozostawiła na mnie. Miał być zwykły Niemiec, będzie coś innego. Model robię z pudła, ma być szybko i w jeden weekend. Dziecko wycina ramki: King Kong z Focke-Wulfem w ręku, podkład MRP: Baza na razie niemiecka, MRP freehand: Zaraz lakier mat, chipping fluid i jedziemy różem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 3 Maja 2019 Autor Share Napisano 3 Maja 2019 Jest róż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 4 Maja 2019 Autor Share Napisano 4 Maja 2019 Battle damage in progress: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 4 Maja 2019 Autor Share Napisano 4 Maja 2019 Jolly Bunny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 4 Maja 2019 Autor Share Napisano 4 Maja 2019 Wash + Filtr. Zostawiam do wyschnięcia i zabieram się za drobnicę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 4 Maja 2019 Autor Share Napisano 4 Maja 2019 Pazurków nie ma, ale odpowiedni lakier na kołpaku musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 5 Maja 2019 Autor Share Napisano 5 Maja 2019 Jutro ostatnie poprawki. Dziękuję za wszystkie komentarze i wsparcie, widzimy się w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 6 Maja 2019 Share Napisano 6 Maja 2019 To może ja się odważę Ten Jolly Bunny bardziej by mi pasował na kadłubie, na skrzydle średnio wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 6 Maja 2019 Autor Share Napisano 6 Maja 2019 Królik jest na skrzydle z dwóch powodów - technicznie trudno by mi było wyciąć tak małą maskę, bo model w 1/72, ale pewnie znalazł bym rozwiązanie, i drugi, ważniejszy - oznaczenie na skrzydle to odniesienie do racerów z Reno, gdzie numer lub grafika jest najczęściej na jednym skrzydle. W każdym razie dzięki za odwagę i komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 7 Maja 2019 Autor Share Napisano 7 Maja 2019 Focke-Wulf skończony, zapraszam do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi