ivandrago Napisano 6 Maja 2019 Share Napisano 6 Maja 2019 Po małej przerwie postanowiłem rozruszać kości i cos zkleić . Dobra karma zesłała mi model wahadłowca praktycznie za darmo więc dlaczego by nie . Lubie statki kosmiczne ale niestety ten jest juz wiekowy , zniekształcony troszkę i niezbyt dokładnie odlany. Chcąc czy nie chcąc będę musiał go malować jesli ma jakoś wyglądać a plan był taki by tylko czarne elementy malować - ehhh Pare fotek z tego co już sie klei . Model będzie raczej standard bo chce go skończyć a nie odstawić w połowie na półke . Podrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campana Napisano 3 Lutego 2020 Share Napisano 3 Lutego 2020 Jak postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienus Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 Też sobie ostrzyłem zęby na Columbie Ale szpachlowania cię czeka o matko. Dopisuję się i będę śledzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 1 Maja 2022 Share Napisano 1 Maja 2022 Chciałbym Discovery z Hubblem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienus Napisano 1 Maja 2022 Share Napisano 1 Maja 2022 Albo Webb? Coś tu się dzieje czy umarło? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 2 Maja 2022 Share Napisano 2 Maja 2022 (edytowane) 22 godziny temu, Rektor napisał: Chciałbym Discovery z Hubblem Chodzi ci o takiego? Edytowane 2 Maja 2022 przez DamianosPL 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienus Napisano 2 Maja 2022 Share Napisano 2 Maja 2022 Ooo... kiedy warsztat :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 3 Maja 2022 Share Napisano 3 Maja 2022 18 godzin temu, DamianosPL napisał: Chodzi ci o takiego? Tak! Nawet nie wiedziałem, ze coś takiego Hasegawa spłodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi