tombie01 Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Witam wszystkich po dość długiej przerwie w moich warsztatach na niniejszym forum - ponieważ trzy fury na warsztacie nie wypada niczego tu nie pokazywać przecież nie samym Facebookiem człowiek żyje. Tak więc Skoda - moja ulubiona marka - do tego mocno zwaloryzowana dedykowaną blachą oraz paroma gadżetami jak również przyskreczowana no bo w końcu otwieracz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombie01 Posted May 7, 2019 Author Share Posted May 7, 2019 Jak widać musiałem zespawać nowy próg oraz dorobić tylną belkę która jest widoczna po otwarciu maski - szkoda że nie ma silnika do tego cuda; szukając detalu nawiewniki w tylnych oknach 'otworzyłem' zestaw zawiera kalkomanie do wykonania zielonych pól które na obłościach niestety nie wychodzą najlepiej - i juz raz się na tym przejechałem - stąd miałem dawcę do drzwi i tylnej klatki - postanowiłem je tym razem wymalować co nie przysporzyło mi wielu problemów Tak więc biała baza to GX - Gunze a zielony metalik dedykowany do skody PabloDesign Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eldiabllo Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 No ekstra, może się czegoś nowego nauczę, oczywiście podglądam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzz Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Skoro Kopecký, czemu nie Škoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts