tombie01 Napisano 7 Maja 2019 Share Napisano 7 Maja 2019 Witam wszystkich po dość długiej przerwie w moich warsztatach na niniejszym forum - ponieważ trzy fury na warsztacie nie wypada niczego tu nie pokazywać przecież nie samym Facebookiem człowiek żyje. Tak więc Skoda - moja ulubiona marka - do tego mocno zwaloryzowana dedykowaną blachą oraz paroma gadżetami jak również przyskreczowana no bo w końcu otwieracz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 7 Maja 2019 Autor Share Napisano 7 Maja 2019 Jak widać musiałem zespawać nowy próg oraz dorobić tylną belkę która jest widoczna po otwarciu maski - szkoda że nie ma silnika do tego cuda; szukając detalu nawiewniki w tylnych oknach 'otworzyłem' zestaw zawiera kalkomanie do wykonania zielonych pól które na obłościach niestety nie wychodzą najlepiej - i juz raz się na tym przejechałem - stąd miałem dawcę do drzwi i tylnej klatki - postanowiłem je tym razem wymalować co nie przysporzyło mi wielu problemów Tak więc biała baza to GX - Gunze a zielony metalik dedykowany do skody PabloDesign Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 7 Maja 2019 Share Napisano 7 Maja 2019 No ekstra, może się czegoś nowego nauczę, oczywiście podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 7 Maja 2019 Share Napisano 7 Maja 2019 Skoro Kopecký, czemu nie Škoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi