sjr Napisano 27 Maja 2019 Share Napisano 27 Maja 2019 Mam do sprzedania swoją witrynę Ikea detolf po przeróbkach. - 7 szklanych półek - Oświetlenie Led Cena jaka mnie interesuje to 500 PLN Na terenie Warszawy i okolic jestem w stanie zapewnić transport w cenie 20-30 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 27 Maja 2019 Share Napisano 27 Maja 2019 Mam taką samą ,fajnie oświetlona , jak zamocowałeś dodatkowe pręty pod półki klejone , spawane czy coś innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 27 Maja 2019 Autor Share Napisano 27 Maja 2019 Spawane na zimno - klej epoksydowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 27 Maja 2019 Share Napisano 27 Maja 2019 Dzięki ,mocowałeś jakimś drutem tak jak na budowie zbrojenie i na to klej dobrze zrobione bo nie widać tego na fotkach, diody łączone do jednego przewodu ? sorry za zaśmiecanie wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 28 Maja 2019 Share Napisano 28 Maja 2019 Zastanawiam się nad zakupem takiej witryny, ale mam jedno pytanie: jak jest ze szczelnością witryny? Tzn ile kurzu dostaje się do środka przy zamkniętych drzwiach? Pytam bo na zdjęciach są dość duże szczeliny między bokami a drzwiami. Jak jest w rzeczywistości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 28 Maja 2019 Super Moderator Share Napisano 28 Maja 2019 Klasyk, znaczy sie kurzy się, mam taką no nie jest źle ale szału nie ma. Trzeba sprzątać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 28 Maja 2019 Autor Share Napisano 28 Maja 2019 jeszczeli ma byc 100% szczelne przed kurzem trzeba dokupić szczotki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 28 Maja 2019 Autor Share Napisano 28 Maja 2019 16 godzin temu, Arni44 napisał: Dzięki ,mocowałeś jakimś drutem tak jak na budowie zbrojenie i na to klej a dobrze zrobione bo nie widać tego na fotkach, diody łączone do jednego przewodu ? sorry za zaśmiecanie wątku diody do jednego przewodu, jest sklejone opoksydem, pozniej pomalowane farba i na koncu w ramach asekuracji złapane krzyżakowo szarą włóczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 28 Maja 2019 Share Napisano 28 Maja 2019 Jeszcze raz dzięki ,przyda się przy mojej ,będzie przerabiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi