Kon_Bar Napisano 6 Czerwca 2019 Share Napisano 6 Czerwca 2019 Jeżeli komuś zalega chętnie odkupię Jeśli ktoś jest gotów wypożyczyć (nawet za kaucją) to też poproszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Czerwca 2019 Share Napisano 6 Czerwca 2019 (edytowane) Ha! Ja swego czasu też tego szukałem... Najpierw próbowałem się dowiedzieć co jest w środku, a jak nic nie znalazłem, to chciałem kupić. Się nie udało niestety... Ale jak Ci się uda, to się pochwal! Edytowane 6 Czerwca 2019 przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 2 Lipca 2019 Autor Share Napisano 2 Lipca 2019 W dniu 6.06.2019 o 08:13, Grzes napisał: Ale jak Ci się uda, to się pochwal! To "się chwalę". Książka jest dostępna u Autora Na stronie http://tmdale.prv.pl/ jest pełen spis treści oraz kontakt do Autora. Ja polecam zestaw min. 2 książek: POLSKIE SZYBOWCE SZD PRZEGLĄD POLSKICH SZYBOWCÓW LATA 1945-2017 Porównałem ich zawartość do spisu treści Polskie szybowce 1945-2011. Problemy rozwoju i wychodzi mi na to, że to faktycznie "to samo" a nawet więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Lipca 2019 Share Napisano 2 Lipca 2019 Dzięki To jeszcze 2 pytania: - Wiele się ceni ta pozycja? - Czy zawartość jest przydatna z punktu widzenia modelarskiego (zdjęcia np. wnętrz kabiny, rysunki) bo na tych małych skanach słabo widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 3 Lipca 2019 Autor Share Napisano 3 Lipca 2019 7 godzin temu, Grzes napisał: - Wiele się ceni ta pozycja? Do ustalenia ze sprzedającym 7 godzin temu, Grzes napisał: - Czy zawartość jest przydatna z punktu widzenia modelarskiego (zdjęcia np. wnętrz kabiny, rysunki) bo na tych małych skanach słabo widać. Jest trochę zdjęć - dobrej jakości, ale niewielkich rozmiarem (często 8 zdjęć na A4), ciekawe opisy (zarówno dykteryjki jak i opisy techniczne) natomiast plany... szczątkowe bym powiedział. Pozycje raczej uzupełniające niż podstawowe (czyli np. schemat z "Konstrukcje lotnicze Polski Ludowej" Glassa a dodatkowe informacje z ww). Sumując - uważam, że warto mieć na półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi