Bachgyn_Bach Napisano 23 Czerwca 2019 Share Napisano 23 Czerwca 2019 Witam Braci Modelarska To mój pierwszy temat na tym forum, dlatego kilka słów o sobie. Mam na imię Dominik i modelarstwem zajmuję się kilka lat. Niestety brak stałego miejsca na warsztat powoduje, że nieczęsto udaje mi się siąść do modelowania. Ale udaje mi się ulepić 2-3 modele rocznie. Sklejam samoloty w skali 1/72. Pragnę przedstawić Wam model, który został ukończony jako pierwszy w tym roku. Już po fakcie okazało się, że źle spojrzałem na zdjęcia i dałem kołpak od A6M3 a powinien być od A6M2. No i jeszcze dorwałem fotkę pokazującą, że ruchoma część osłony kabiny była z jednej strony zielona. PS. Dopiero doczytałem o rozmiarze. Później zmniejszę wagę zdjęć i wrzucę więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 Czerwca 2019 Share Napisano 23 Czerwca 2019 Witamy. Bardzo ładny.Za temat duży plus.Do niego pasowałby Ki 46 też biały z zielonymi krzyżami.Wyróżnienie we Wrocławiu w pełni zasłużone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Czerwca 2019 Share Napisano 23 Czerwca 2019 Mnie również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi