Bachgyn_Bach Napisano 23 Czerwca 2019 Napisano 23 Czerwca 2019 Witam Braci Modelarska To mój pierwszy temat na tym forum, dlatego kilka słów o sobie. Mam na imię Dominik i modelarstwem zajmuję się kilka lat. Niestety brak stałego miejsca na warsztat powoduje, że nieczęsto udaje mi się siąść do modelowania. Ale udaje mi się ulepić 2-3 modele rocznie. Sklejam samoloty w skali 1/72. Pragnę przedstawić Wam model, który został ukończony jako pierwszy w tym roku. Już po fakcie okazało się, że źle spojrzałem na zdjęcia i dałem kołpak od A6M3 a powinien być od A6M2. No i jeszcze dorwałem fotkę pokazującą, że ruchoma część osłony kabiny była z jednej strony zielona. PS. Dopiero doczytałem o rozmiarze. Później zmniejszę wagę zdjęć i wrzucę więcej. 1 Cytuj
Xmen Napisano 23 Czerwca 2019 Napisano 23 Czerwca 2019 Witamy. Bardzo ładny.Za temat duży plus.Do niego pasowałby Ki 46 też biały z zielonymi krzyżami.Wyróżnienie we Wrocławiu w pełni zasłużone. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi