Aleks Kornafel Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 Witam, Od niedawna dłubię sobie relaksacyjne niemiecki wóz bojowy taki jak w temacie. Ogólnie skleja się bardzo dobrze i nie ma większych problemów. Należy też wspomnieć, że kanistry na zdjęciach się przekrzywiły a, także koło. Model był złożony na sucho więc się nie dziwcie... Czeka mnie jeszcze małe szpachlowanko i będzie gotowy do malowania. Zrobiłem jego In-box'a: KLIK ! Zdjęcia z dotychczasowej dłubanki (nie sugerujcie się takim jasnym kolorem, ponieważ w rzeczywistości jest ciemniejszy a, elementy dodatkowe nie są jeszcze skończone): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 Zrezygnowałbym z łańcucha, jest sporo przeskalowany. Daj linkę Karaya 0,4mm i gędzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 20 Marca 2008 Autor Share Napisano 20 Marca 2008 Daj linkę Karaya 0,4mm i gędzie git. Możesz mi podesłać linka do jakieś sklepu który posiada właśnie tą linkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 Choćby Jadar. Nie musi być Karaya, jest też Eureka XXL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 20 Marca 2008 Autor Share Napisano 20 Marca 2008 Ok popatrzę sobie jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Witam! Kilka uwag-spostrzeżeń-opinii: 1. Usuń wypływy kleju i paprochy 2. Wnętrze pojazdu bezwzględnie w kolorze podstawowym tj. Wermacht olive . 3. Łańcuch kotwiczny do wywawałki - KONIECZNIE! 4. Dobrze że zdecydowałeś się wymienić część wyposażenia tj. kanistry czy podnośnik - od razu lepiej 5. Powodzenia . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi