Aleks Kornafel Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Witam, Od niedawna dłubię sobie relaksacyjne niemiecki wóz bojowy taki jak w temacie. Ogólnie skleja się bardzo dobrze i nie ma większych problemów. Należy też wspomnieć, że kanistry na zdjęciach się przekrzywiły a, także koło. Model był złożony na sucho więc się nie dziwcie... Czeka mnie jeszcze małe szpachlowanko i będzie gotowy do malowania. Zrobiłem jego In-box'a: KLIK ! Zdjęcia z dotychczasowej dłubanki (nie sugerujcie się takim jasnym kolorem, ponieważ w rzeczywistości jest ciemniejszy a, elementy dodatkowe nie są jeszcze skończone): Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtoipmodest Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Zrezygnowałbym z łańcucha, jest sporo przeskalowany. Daj linkę Karaya 0,4mm i gędzie git. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleks Kornafel Posted March 20, 2008 Author Share Posted March 20, 2008 Daj linkę Karaya 0,4mm i gędzie git. Możesz mi podesłać linka do jakieś sklepu który posiada właśnie tą linkę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtoipmodest Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Choćby Jadar. Nie musi być Karaya, jest też Eureka XXL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleks Kornafel Posted March 20, 2008 Author Share Posted March 20, 2008 Ok popatrzę sobie jutro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
temir 2 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Witam! Kilka uwag-spostrzeżeń-opinii: 1. Usuń wypływy kleju i paprochy 2. Wnętrze pojazdu bezwzględnie w kolorze podstawowym tj. Wermacht olive . 3. Łańcuch kotwiczny do wywawałki - KONIECZNIE! 4. Dobrze że zdecydowałeś się wymienić część wyposażenia tj. kanistry czy podnośnik - od razu lepiej 5. Powodzenia . Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts