MichalZ Napisano 30 Lipca 2019 Share Napisano 30 Lipca 2019 IS-2 w barwach Armii Wojska Polskiego firmy Tamiya w skali 1:35 , model po za linami zabranymi z bliźniaczego modelu trumpetera oraz metalową lufą abera nie miał wykonany większych zmian. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 30 Lipca 2019 Share Napisano 30 Lipca 2019 Kolejny czołg do którego mam słabość w Twoim wykonaniu. Po prostu zacna maszyna. Bardzo ładny nieprzesadzony chipping. Brakuje tylko metalicznej przecierki na gąsienicach gdzie stykały się z kołami -mi też się za to dostało na forum. Rażą po oczach plamy oleju - tylko dwie duże i bardzo intensywne. Przydałoby się je lekko rozmyć i nakładać kilka mniejszych jedna na drugą o różnym nasyceniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 30 Lipca 2019 Share Napisano 30 Lipca 2019 Super wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 30 Lipca 2019 Share Napisano 30 Lipca 2019 Fajniusi, ale trochę gryzie w oczy ta żółta beczka. Nie ma żadnej racji bytu, nie jest niczym przymocowana i -jako że jest pusta- spadłaby z czołgu na pierwszym wyżłobieniu terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 30 Lipca 2019 Autor Share Napisano 30 Lipca 2019 25 minut temu, TAW napisał: Kolejny czołg do którego mam słabość w Twoim wykonaniu. Po prostu zacna maszyna. Bardzo ładny nieprzesadzony chipping. Brakuje tylko metalicznej przecierki na gąsienicach gdzie stykały się z kołami -mi też się za to dostało na forum. Rażą po oczach plamy oleju - tylko dwie duże i bardzo intensywne. Przydałoby się je lekko rozmyć i nakładać kilka mniejszych jedna na drugą o różnym nasyceniu. Krawędzie które były najbardziej narażone na tarcie są przetarte suchym pigmentem Dark Steel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi