MichalZ Napisano 30 Lipca 2019 Napisano 30 Lipca 2019 IS-2 w barwach Armii Wojska Polskiego firmy Tamiya w skali 1:35 , model po za linami zabranymi z bliźniaczego modelu trumpetera oraz metalową lufą abera nie miał wykonany większych zmian. Pozdrawiam 1 Cytuj
TAW Napisano 30 Lipca 2019 Napisano 30 Lipca 2019 Kolejny czołg do którego mam słabość w Twoim wykonaniu. Po prostu zacna maszyna. Bardzo ładny nieprzesadzony chipping. Brakuje tylko metalicznej przecierki na gąsienicach gdzie stykały się z kołami -mi też się za to dostało na forum. Rażą po oczach plamy oleju - tylko dwie duże i bardzo intensywne. Przydałoby się je lekko rozmyć i nakładać kilka mniejszych jedna na drugą o różnym nasyceniu. Cytuj
filipsg Napisano 30 Lipca 2019 Napisano 30 Lipca 2019 Fajniusi, ale trochę gryzie w oczy ta żółta beczka. Nie ma żadnej racji bytu, nie jest niczym przymocowana i -jako że jest pusta- spadłaby z czołgu na pierwszym wyżłobieniu terenu. Cytuj
MichalZ Napisano 30 Lipca 2019 Autor Napisano 30 Lipca 2019 25 minut temu, TAW napisał: Kolejny czołg do którego mam słabość w Twoim wykonaniu. Po prostu zacna maszyna. Bardzo ładny nieprzesadzony chipping. Brakuje tylko metalicznej przecierki na gąsienicach gdzie stykały się z kołami -mi też się za to dostało na forum. Rażą po oczach plamy oleju - tylko dwie duże i bardzo intensywne. Przydałoby się je lekko rozmyć i nakładać kilka mniejszych jedna na drugą o różnym nasyceniu. Krawędzie które były najbardziej narażone na tarcie są przetarte suchym pigmentem Dark Steel Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi