micmal Napisano 13 Sierpnia 2019 Share Napisano 13 Sierpnia 2019 Zabierałem się za Chi-ha, a zeszło na coś cięższego czyli Chi-Ri. Model bardzo przyjemny, a z metalowymi lufami, dzięki dzięki uprzejmości Hinomaru Hobby Kits to już sama frajda. Pomysł był taki, że zrobię sobie coś w miniowym podkładzie. Nie wiem czy tak to mogło wyglądać, ale co mi tam...frajda z malowania i tyle. Dodałem spawy, fakturę na wieży, oraz małą skrzynkę z żywicy z tyłu czołgu. Czerwony to podkład Gunze, doskonały zresztą. Teraz tak to wygląda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Sierpnia 2019 Share Napisano 14 Sierpnia 2019 No jakby Japońce by się pośpieszyły, to Shermaniki mogły by ostro po dupie dostawać. Nie wiem czy widziałeś ten jutubowy doktorat w temacie Chi-Ri: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 14 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2019 Tak, widziałem ale ja już miałem swojego zbudowanego...szkoda, trochę bym zaczerpnął z tego, jak chociażby tył wieży. Głupi człowiek, przekopałem dużo fotek japońskich czołgów, w tym i dostępne Chi-Ri i widziałem ten tył wieży i nic, żadnej refleksji..szkoda. Przyjąłem za bazę wieżę z pierwszej fotki. Za to malowanie wieży podpatrzyłem u autora filmu. Choć inny to był pojazd (Maus), to modelarz ten sam Zresztą polecam filmik o obiciach Kovaca. Warto obejrzeć. Fotki pochodzą z czeluści Internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 16 Sierpnia 2019 Share Napisano 16 Sierpnia 2019 Specjalnie ten lewy właz inspekcyjny ominąłes kamuflażem z przodu? Tak wygląda jak by był z innego pojazdu montowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 17 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2019 Fakt, masz rację, dopiero na zdjęciu to zobaczyłem, ale to czysty przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi