rafau Napisano 30 Sierpnia 2019 Share Napisano 30 Sierpnia 2019 To Arni z TERMINATOR 2 jak sądze. Dopracowana rzezba - duzo wyraznych rys twarzy. Zobaczymy jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2019 Narazie podklad i poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) i pierwsze rozjasnienia i przyciemnienia Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez rafau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 30 Sierpnia 2019 Share Napisano 30 Sierpnia 2019 O, świetnie, że pokazujesz swoją pracę krok po kroku! Z góry bardzo dziękuję! Możesz odpowiadać jakich kolorów używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2019 za kazdym razem cos zawsze nowego testuje, wiekszosc to vallejo air. w tym przypadku to z gory aero vallejo GC 72.003 z dolu aero vallejo GC 72.003 + troche VG AIR 72.772 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2019 no i niestety poniosło mnie i polecialem troche do przodu z ryjkiem Arniego zabawa tylko pedzlem i kolorami w roznych tonacjach VG AIR 72.703+72.772 + 72.704. Na zdjeciu 1) widac lewa strona bardziej zoltawo brązowa juz + wyciagniete zmarszczki / prawa jeszce nie pozostale to juz lewa + prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grumpy Napisano 30 Sierpnia 2019 Share Napisano 30 Sierpnia 2019 Byłoby miło gdybyś oprócz numerów katalogowych napisał słownie jaki to kolor. Jakby ci się chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 31 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2019 tu jest caly zestaw farb do skóry który użyje . będe sie starał przy następnych zdjęciach dopisywac ktore uzylem. tak samo mozna stosować w skali np. 1/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 31 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) tak sobie myslalem ze Arni bez lampki w oku to nie Arni , wiec musialem spróbowac. Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez rafau 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 1 Września 2019 Autor Share Napisano 1 Września 2019 (edytowane) czegos mi jednak jeszcze brakowalo Edytowane 1 Września 2019 przez rafau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 1 Września 2019 Super Moderator Share Napisano 1 Września 2019 Kolego Rafau, ale czy ty przypadkiem nie pomyliłeś oka? Zdjęcie z internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 1 Września 2019 Autor Share Napisano 1 Września 2019 no wiesz , na poczatku chcialem nic nie robic , potem tylko wydlubac oko jak w 1-ce to moj pierwowzor zdj. nr1 a uszkodzenia z prawej czy z lewej to mi bez roznicy i tak nie sa takie jak w filmie Tu mam zdjecie z inne strony i badz mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 1 Września 2019 Autor Share Napisano 1 Września 2019 (edytowane) jest duzo widze zdjec gdzie są po jego lewej stronie, wynika to z tego ze portale chyba nie chcą placic za prawa do zdjęc zapewne. Ale tak jak pisalem zaczałem grzebac przy lewym oku i dalej tam bede grzebac juz. Edytowane 1 Września 2019 przez rafau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 1 Września 2019 Super Moderator Share Napisano 1 Września 2019 Ok. Nikt Ci nie będzie przecież z tego powodu robił problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 1 Września 2019 Autor Share Napisano 1 Września 2019 (edytowane) wiem wiem , ale sam zaskoczony jestem ze na necie tyle zdjec z uszkodzeniami po lewej stronie , gdzie faktycznie ma po prawej. Nawet gdybym chcial zrobic jak oryginal i bazowal na zdjeciu z neta to na koncu kubeł zimnej wody bylby. Zakladam ze lustrzane odbicie walną i nie musza placic. Edytowane 1 Września 2019 przez rafau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 1 Września 2019 Super Moderator Share Napisano 1 Września 2019 30 minut temu, rafau napisał: Zakladam ze lustrzane odbicie walną i nie musza placic. To ty jak będziesz robił galerie, przy obróbce zdjęć, lustrzane odbicie walniesz i będzie ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 1 Września 2019 Autor Share Napisano 1 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 1 Września 2019 Share Napisano 1 Września 2019 (edytowane) 4 godziny temu, jawkers napisał: lustrzane odbicie walniesz i będzie ok. Dobrze , że nie maluje Rambo , jego nie idzie odwrócić . Hello Edytowane 1 Września 2019 przez Hello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 1 Września 2019 Autor Share Napisano 1 Września 2019 W rambo I byl mlody i "piękny" jeszcze "zwisy" pozniej sie zaczęly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 1 Września 2019 Share Napisano 1 Września 2019 Skąd bierzesz te figurki ? Są tam jakieś ładne panie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 1 Września 2019 Autor Share Napisano 1 Września 2019 aliexpress panie ładne są rowniez ale tam juz trzeba wlosy albo dokupywac albo robic samemu. Narazie wyciąlem ze swojego psa troche kosmykow , kiedys przetestuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 1 Września 2019 Share Napisano 1 Września 2019 Boska... Szkoda ,że mieszkamy tak daleko od siebie . Chętnie zostałbym Twoim uczniem , albo może nie . Już jestem trochę zgredziały . No to jedynie będę napawał moje stare oczy taką artystyczną działalnością . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 1 Września 2019 Autor Share Napisano 1 Września 2019 koniec wiecej w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi