DarkWing Napisano 3 Września 2019 Napisano 3 Września 2019 Kolejny model pod młotek.... Tytułowy królewski kociak, duży.... Tym razem model do dokończenia.... chociaż to chyba dość optymistyczne stwierdzenie "do dokończenia". Model w każdym razie jest rozpoczęty i w stanie jak na zdjęciach poniżej Silnik i skrzynia biegów NIE SĄ WKLEJONE więc nie ma problemu z ich wyjęciem i malowaniem. Pomalowany jest tylko spód (kolor "czerwony" na zdjęciach) i lekko zwashowany, oraz przegroda ogniowa przy silniku. Zimmering (dodatek od Attak Model) wklejony tak jak widać na zdjęciach - tylna płyta i boki wieży, reszta do obklejenia. Model można zrobić w 2 wersjach - wieża Porsche i Henschel - ja wybrałem Henschela. Poza tym są wycięte, obrobione i sklejone koła oraz wachacze. Koła są luzem. Model jest 100% kompletny - nic nie brakuje, nic nie jest uszkodzone. Cena sklepowa ok. 800,00 zł + żywica Zimmering ok. 200,00 zł. To co zacząłem robić nie uważam za duży minus, raczej za ułatwienie dla kogoś kto się zdecyduje go nabyć i dokończyć, dlatego... Cena za którą oddam Tygrysa w dobre ręce to 600,00 polskich złotych. wraz z przesyłką kurierską.
DarkWing Napisano 9 Września 2019 Autor Napisano 9 Września 2019 Jeśli nie ma chętnych na zakup, to może ktoś się skusi na wymianę. Rozważę każdą propozycję.
Rekomendowane odpowiedzi