DarkWing Napisano 3 Września 2019 Share Napisano 3 Września 2019 Kolejny model pod młotek.... Tytułowy królewski kociak, duży.... Tym razem model do dokończenia.... chociaż to chyba dość optymistyczne stwierdzenie "do dokończenia". Model w każdym razie jest rozpoczęty i w stanie jak na zdjęciach poniżej Silnik i skrzynia biegów NIE SĄ WKLEJONE więc nie ma problemu z ich wyjęciem i malowaniem. Pomalowany jest tylko spód (kolor "czerwony" na zdjęciach) i lekko zwashowany, oraz przegroda ogniowa przy silniku. Zimmering (dodatek od Attak Model) wklejony tak jak widać na zdjęciach - tylna płyta i boki wieży, reszta do obklejenia. Model można zrobić w 2 wersjach - wieża Porsche i Henschel - ja wybrałem Henschela. Poza tym są wycięte, obrobione i sklejone koła oraz wachacze. Koła są luzem. Model jest 100% kompletny - nic nie brakuje, nic nie jest uszkodzone. Cena sklepowa ok. 800,00 zł + żywica Zimmering ok. 200,00 zł. To co zacząłem robić nie uważam za duży minus, raczej za ułatwienie dla kogoś kto się zdecyduje go nabyć i dokończyć, dlatego... Cena za którą oddam Tygrysa w dobre ręce to 600,00 polskich złotych. wraz z przesyłką kurierską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 9 Września 2019 Autor Share Napisano 9 Września 2019 Jeśli nie ma chętnych na zakup, to może ktoś się skusi na wymianę. Rozważę każdą propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 12 Września 2019 Autor Share Napisano 12 Września 2019 Sprzedany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi