Przemo1CK Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Witam! Kolejny Demag wprost z mojego warsztatu, cieszmy się, gdyż to ostatni Producent Demaga: Italeri Goliatów: Dragon reszta: allegro i okoliczne sklepy. Pozdrawiam (czyt. Wesołych Świąt Wielkanocnych) Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Fajniutki modelik Jedynie przeszkadzają mi liście na pace, takie nienaturalnie płaskie, ale ogólnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Wspaniały model... Czy mógłbyś mi zdradzić jak zrobiłeś liście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 22 Marca 2008 Autor Share Napisano 22 Marca 2008 Czy mógłbyś mi zdradzić jak zrobiłeś liście? są to gotowe liście firmy PLUSMODEL. Polecam, super rzecz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Dzięki za odpowiedź, chyba będą w następnych zakupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 wiesz robisz naprawde fajne modele jedyne co mi sie nie podoba to to wymyslanie pojazdow czy naprawde nasza obecna oferta pancerki dostepnej w polsce jest tak uboga ze trza pobudzac wyobraznie?? Moze skoro lubisz nietypowe rzeczy sprobuj z roznymi konwersjami zywicznymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 Fajoski demag i bardzo fajoskie goliaciki. Liście też niczego sobie(może troszkę zbyt grube, ale to już czepialstwo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 Echhh tyle barykad i kamienic się przez to draństwo zawaliło... Model naprawdę pięknie wykonany. Bardzo dobrze,że wrzuciłeś więcej niż jednego Goliatha. To znacznie polepsza efekt końcowy. Te deski są plastikowe z zestawu czy robione od podstaw? Wyglądają bardzo dobrze. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 Zdecydowanie najlepszy z Twoich nieprawdziwkow. Pomysł z liśćmi przypadł mi do gustu - fajny. Ta paka z desek chyba nieco za wysoka, ale to tylko moje odczucie. Ładne kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 23 Marca 2008 Autor Share Napisano 23 Marca 2008 Te deski są plastikowe z zestawu czy robione od podstaw? Deski to resztki paki z Opla Maultiera... Dzięki panowie za komentarze, kamo to na razie ćwiczenia ( choć do ćwiczeń kamo mam garbusa chyba z 10 warstwami farby) Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi