Okti Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 A więc pomysł lawetki chodził mi po główce od dłuższego czasu, ale zanim ja się za coś zabiore to kawałek czasu mija... Kupiłem Cadillaca Escalade i miałem go zrobić jako ciągacza lawetki, ale w między czasie zakupiłem 2 zabawki wyglądem przypominające słynne Te czwórki ;) Troszeczkę nie trzyma skali, ale generalnie daje rade ! Zauważywszy, że tam ktoś założył temacik o lawetce, to wziąłem się za swoją. A więc prace ruszyły dziś. Seria-zabawka: Potem trzeba było go trochę pociąć: Podwozie także: I wstępna przymiarka, jak na oko to będzie wyglądać: Szczerze to mi się widzi i mam nadzieje, że wyjdzie spoko ;) A wnętrza oczywiście nie ma...Ale właśnie nad nim pracuje. Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 23 Marca 2008 Napisano 23 Marca 2008 Widze ze kolejna lawetka na forum , patrze z ciekawościa , pozdro !!! Cytuj
orfeusz Napisano 23 Marca 2008 Napisano 23 Marca 2008 to ja też się przysiądę jeśli można. Obiecuje że będę cicho i grzecznie siedziec Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi