Okti Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 A więc pomysł lawetki chodził mi po główce od dłuższego czasu, ale zanim ja się za coś zabiore to kawałek czasu mija... Kupiłem Cadillaca Escalade i miałem go zrobić jako ciągacza lawetki, ale w między czasie zakupiłem 2 zabawki wyglądem przypominające słynne Te czwórki ;) Troszeczkę nie trzyma skali, ale generalnie daje rade ! Zauważywszy, że tam ktoś założył temacik o lawetce, to wziąłem się za swoją. A więc prace ruszyły dziś. Seria-zabawka: Potem trzeba było go trochę pociąć: Podwozie także: I wstępna przymiarka, jak na oko to będzie wyglądać: Szczerze to mi się widzi i mam nadzieje, że wyjdzie spoko ;) A wnętrza oczywiście nie ma...Ale właśnie nad nim pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Siadam i pacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Tak jak i ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Jo tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 Widze ze kolejna lawetka na forum , patrze z ciekawościa , pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 to ja też się przysiądę jeśli można. Obiecuje że będę cicho i grzecznie siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 Kocham VW więc z chęcią popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi