Mates Napisano 10 Września 2019 Share Napisano 10 Września 2019 Na sprzedaż mam nieużywany już przeze mnie kompresor AS-186 (tak mi się wydaje, że to ten model). Zaczynałem od niego swoją przygodę z kompresorami i szeroko pojętą aerografią. Pragnę zauważyć, że kompresor NIE JEST w pełni sprawny. Najbardziej istotny fakt polega na tym, że w zbiorniku na skutek korozji zrobiła się mała dziura, przez co powietrze ucieka i nie da się pracować. Przed tą awarią był jeszcze jeden problem - mianowicie bardzo długo czasu zajmował proces ładowania powietrzem. Nie wiem z czego to wynikało, nie miałem też czasu się w to bawić. Raz powietrze było ładowane od razu, a kiedy indziej zajmowało nieco czasu. Cały filtr odwadniacza z regulatorem ciśnienia jest sprawny i działa w 100%. W tej chwili używam innego kompresora, więc ten idzie na sprzedaż bo raz, że zajmuje mi tylko miejsce a dwa, może ktoś będzie potrzebował jakichś części zamiennych. Cena 50 złotych. Wysyłka jest darmowa - mam możliwość wysyłki kurierem UPS za darmo. Na foto stan kompresora, na drugim zdjęciu widoczna dziura w zbiorniku. W tej chwili jest okurzony, oczywiście po ewentualnym zakupie będzie wyczyszczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 10 Września 2019 Autor Share Napisano 10 Września 2019 Produkt został sprzedany. Można zamknąć wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi