Marcin K. Posted September 15, 2019 Share Posted September 15, 2019 Szukam osoby która odpłatnie może zaprojektować i wyciąć maski do oszklenia przedziału pasażerskiego do tytułowego modelu. Interesuje mnie ilość wystarczająca na dwa modele. Na rynku akcesoriów tego typu pustka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milczacy Posted September 16, 2019 Share Posted September 16, 2019 Masz gotowe http://pas-decals.com/index.php/product/view/25/829 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted September 16, 2019 Author Share Posted September 16, 2019 Dzięki za odpowiedź. Spytam jeszcze czy kupowałeś w tym sklepie? Chodzi mi głównie o bezpieczeństwo danych z karty kredytowej/ płatniczej, jak i również czy nie jest to kolejny wirtualny twór udający sklep. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milczacy Posted September 16, 2019 Share Posted September 16, 2019 Kupowałem wiele razy kalkomanie od Rosjan - ze sklepu pas-decals oraz aerodeka. Nigdy żadnego problemu. O ile pamiętam - płaciłem PayPalem, było to dla mnie najmniej ryzykowne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts