czak45 Napisano 19 Września 2019 Share Napisano 19 Września 2019 Cześć Średnio zadowolony jestem z malowania. Jeden błąd zrobiłem, ale jest jak jest i nie mam czasu poprawiać (malować od nowa) Zrobiłem otwarte włazy i pierwszy raz taki grunt średnio wilgotny - przesychający. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 20 Września 2019 Share Napisano 20 Września 2019 Jak dla mnie kolorki ok. Dziwnie wyglada ta faktura odlewu bo na oslonie dziala jest ok ale na plytach pancernych? Wymien antenę, odbiór bedzie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 23 Września 2019 Share Napisano 23 Września 2019 Jak dla mnie super robota, szacun za zmalowanie czapki czołgisty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Września 2019 Share Napisano 27 Września 2019 jeden? chciałbym robić jeden. Mnie się przydarza zawsze znacznie więcej. Zawsze dobrze się Twoje prace ogląda, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi