Krzychu126 Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Witam jestem nowy na tym forum ale modelami ciężarówek interesuję się nie od dziś i chciałbym je wam pokazać! Mam cztery modele, jeden firmy Revell i trzy Italeri: Z Revella mam Peterbilta 377 A/E a z Italeri Volvo FH12 XL70 (przepiękne) Dafa 95XF z cysterną Topas i Western Star "Australian Road Train" Peterbilt Volvo Daf Western Star A tu parę innych fotek Zdjęcia były robione w moim pokoju na podłodze i na biurku telefonem SE K550i z aparatem 2.0Mpx więc coś chyba widać. Co do sklejania to z Volvo uporałem się w 2 dni, z Peterbiltem w 6 (z malowaniem) z Dafem ok 4-5 (razem z naczepą) a Western zajął mi 5 dni z przerwami. Komentarze mile widziane. Pozdrawiam koledzy!! P.S. - acha Volvo-119zł; Peterbilt-prezent od Świętego; Daf-199zł; Western Star-119zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janex Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Szkoda tylko ze fotek nie da się powiększyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted March 24, 2008 Author Share Posted March 24, 2008 No kurcze czemu się nie powiększają... sam już nie wiem... No trudno będę musiał odsyłać was tutaj: http://www.wagaciezka.com/viewtopic.php?f=6&t=13065 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eKrystian Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Wydaje mi się, że z tego aparatu co masz w Telefonie da się ładniejsze zdjęcia zrobić, tylko trzeba by przy "normalnym" świetle bo tak to fotki są tylko rozjaśnione i mało widać szkoda.Co do modeli nawet ok, ale jak napisałeś w ile robiłeś to trochę ręce opadają ja na twoim miejscu w ogóle bym się nie spieszył a ty w 2 Dni volvo i zobacz jaki efekt więc nie ma czym się zachwalać w ile dni zrobiłeś.Najbradziej mi się z tych modeli widzi Daf i Western Star. Pozdrawiam,eKrystian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Spoko Krzychu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koksik750 Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 A ja tam nic nie widze żeby coś powiedzieć na ich temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinzo56 Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Szkoda, że fotki sa małe ale chocby, ze sa małe to troche cos tam jest i daje za modele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Modele fajne, tylko szkoda, że fotek nie da się powiększyć i ocenić jakość wykonania. Mi zrobienie jednego trucka czy naczepy zajmuje 3-4 miesiące. Pozdrowienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts