ZIO BY NAITT Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 No to by było na tyle - wracam do szmatopłatów Model sklejony prosto z pudełka , malowany MM Acryl , kaki = pudełko + Tally Ho + Techmod . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 No i czegóż można się było spodziewać po twojej galerii... kolejnego pięknego i schludnie wykonanego modelu. Bardzo cieszy mnie,że wykonałeś tego Defianta. Ciekawi mnie czym wykonałeś okopcenia na czarnej powierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 24 Marca 2008 Autor Share Napisano 24 Marca 2008 A to szare to po prostu pastelki Kohhinoor - jakoś nie mam wyczucia do swojej pivatki ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 widziałem ten model "in-box" i na razie się nie odważyłem... więc tym bardziej doceniam Twoją robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 No i czegóż można się było spodziewać po twojej galerii... kolejnego pięknego i schludnie wykonanego modelu. Bardzo cieszy mnie,że wykonałeś tego Defianta.Ciekawi mnie czym wykonałeś okopcenia na czarnej powierzchni? No zgadzam się w z kolegą w zupełności . Bardzo ładnie wyglądający model . W twoim stylu . Cieszy to że jest z szachownicą . Chyba się sam kiedyś na takiego skuszę. Konrad co teraz na warsztacie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 25 Marca 2008 Autor Share Napisano 25 Marca 2008 No więc wracam do swoich ulubionych szmatopłatów , tzn. wziąłem na warsztat Nieuporta 21e1 . Tu jest wątek warsztatowy : viewtopic.php?t=6838 No i oczywiście Wimpy powoli ( bardzo ) się maluje ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Oj ładniuśki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Hej Zio. Jak Ci się maluje Akrylowymi MM? Model oczywiście świetny. Tak jak reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 26 Marca 2008 Autor Share Napisano 26 Marca 2008 Heh , z MM Acryl przetestowałem dopiero czarny mat , ale jestem póki co zadowolony - na pewno lepsza jakoścowo farba niż Pactra , przede wszystkim nie zalepia aż tak intensywnie dyszy aero jak w/w . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Model Piękny Też mam Defianta MPMu tylko, że Mk.II i tak coś mnie naszło... może też zrobię sobie takiego cudaka Tylko Defiant to dla mnie czarna magia może mi ktoś powiedzieć jakie były różnice między Mk.I a Mk.II ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Czyn on nie powinien mieć zamiast niebieskiego czarny w przypadku "pawich oczek"? I w kokardzie czarny zamiast białego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi