danielodziem Napisano 7 Października 2019 Share Napisano 7 Października 2019 Model Tamiya Pierwszy pojazd jaki robię. Toyota Gazoo Racing 1/24 Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Października 2019 Autor Share Napisano 7 Października 2019 Kilka zdj oryginału. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Października 2019 Autor Share Napisano 7 Października 2019 Pudło z modelemWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Października 2019 Autor Share Napisano 7 Października 2019 Malowanie i maskowanie. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 7 Października 2019 Share Napisano 7 Października 2019 Gratuluję - jak na pierwszy pojazd, wybrałeś dość głęboką wodę - ilość maskowania w tym modelu jest olbrzymia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Października 2019 Autor Share Napisano 7 Października 2019 Gratuluję - jak na pierwszy pojazd, wybrałeś dość głęboką wodę - ilość maskowania w tym modelu jest olbrzymia No to fakt.... Maskowanie bez końca. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Października 2019 Autor Share Napisano 7 Października 2019 No to pierwsze fotki... I maskowanieWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Października 2019 Autor Share Napisano 7 Października 2019 Światełka zmalowane....Czarny gloss kolorem bazowymWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Października 2019 Autor Share Napisano 7 Października 2019 Oponki z felgami.Kolor Gun metal Tamiya Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Października 2019 Autor Share Napisano 7 Października 2019 Maskowanie ciąg dalszyWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Października 2019 Autor Share Napisano 7 Października 2019 Gloss black położony...Model złożony bez klejuWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 7 Października 2019 Share Napisano 7 Października 2019 Witam, ładny model i iście ekspresowe tempo Bede zaglądał i kibicował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 8 Października 2019 Autor Share Napisano 8 Października 2019 Walka z kalkamiWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 9 Października 2019 Autor Share Napisano 9 Października 2019 Nie będzie lakierowania na błysk...Bo to nie pojazd z salonu wystawowego...Brudzenie przy pomocy kredki...Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 10 Października 2019 Share Napisano 10 Października 2019 Mi się bardzo podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 10 Października 2019 Super Moderator Share Napisano 10 Października 2019 Zabrudzenia wyglądają bardzo realistycznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 16 Października 2019 Autor Share Napisano 16 Października 2019 https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https://modelwork.pl/topic/37692-ts050-toyota-gazoo-racing-24h/&share_tid=37692&share_fid=1052967&share_type=t&link_source=appZapraszam do GALERII... Pojazd ukończony. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi