Mipan Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 (edytowane) Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Jak chcesz dodac nowe zdjecia do danej galerii, na gorze, po prawej stronie kazdego swojego posta masz przycisk "Zminen". Jak go klikniejsz, bedziesz mogl dodac nowe zdjecia, jakis komentarz itd do istniejacego posta. Napisz tez w tytule watku, co przedstawia ten model (zeby zmienic tytul, zawsze klikasz "Zmien" w pierwszym poscie, tym rozpoczynajacym watek i tam wpisujesz nowy tytul). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 (edytowane) Fajny lexus , ładnie czysto wykonany . Pozdro Edytowane 25 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Sorry, ale jaki Mesio Przecież to jest Lexus Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Sorki pomyłka , juz poprawione , poprostu pomyliło mi sie bo przegladałem inne fora ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Ładniutki No i pytanko - jak robiłeś te "marszczenia" na fotelach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 26 Marca 2008 Autor Share Napisano 26 Marca 2008 MArszczenia już były,wystarczyło pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Ładnie się prezentuje, wygląda na czysto wykonany. Ale czy tylne swiatla w klapie nie powinny być pomalowane na czerwono? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi