kret69 Napisano 30 Października 2019 Share Napisano 30 Października 2019 (edytowane) "Gonna tell Aunt Mary 'bout Uncle John He claims he has the music But he has a lot of fun Oh baby Yes baby Wooh baby Havin' me some fun tonight, yeah" "Redbird 22" to kryptonim fikcyjnej maszyny CIA w "pewnej republice południowoamerykańskiej" która dostarczyła zespół majora "Dutch'a" Schaeffaera najpierw do bazy wypadowej a potem do dżungli na "niewłaściwą stronę granicy". Kto oglądał "Predatora" ten wie jak to się skończyło. Model to Aeroplast/MisterCraft. Kolory takie a nie inne bo po pierwsze - w samej scenie otwierającej film były dwie maszyny w dwóch kolorach, po drugie w scenie lotu nad dżunglą światło było tak dziwne, że kolor filmowego UH-1 jest dla mnie do tej pory zagadką - raz czarny, raz zielony/oliwkowy. Dlatego wybrałem ciemnozielony i zero oznaczeń, bo wiadomo, tajna misja, CIA, te sprawy. Bardzo przepraszam za drobinki - nie mam zielonego pojęcia jak je wykurzyć (nomen omen). Edytowane 30 Października 2019 przez kret69 Niewidoczna galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 30 Października 2019 Share Napisano 30 Października 2019 Jeśli dodałeś jakieś zdjęcia, to ja ich nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 30 Października 2019 Autor Share Napisano 30 Października 2019 A teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi