Darek 1614 Napisano 27 Listopada 2019 Share Napisano 27 Listopada 2019 Witam wszystkich. Po Iskrze i Irydzie (która powstawała przez trzy lata i niebawem pojawi się na rynku) przyszła kolej na Bielika. Model w pudle wygląda naprawdę obiecująco i jak do tej pory nie mam do czego się przyczepić. Przepraszam za jakość fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 27 Listopada 2019 Autor Share Napisano 27 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 27 Listopada 2019 Autor Share Napisano 27 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 27 Listopada 2019 Autor Share Napisano 27 Listopada 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 27 Listopada 2019 Autor Share Napisano 27 Listopada 2019 Na razie to tyle powoli przymierzam się do przedziału silników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudipl Napisano 27 Listopada 2019 Share Napisano 27 Listopada 2019 O kurczaki........pięknie się zapowiada!!! Miłe dla oka widoki, gratki Panie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 27 Listopada 2019 Share Napisano 27 Listopada 2019 1 godzinę temu, Darek 1614 napisał: Po Iskrze i Irydzie (która powstawała przez trzy lata i niebawem pojawi się na rynku) Tym wpisem bardzo mnie zaciekawiłeś. Podasz może jakieś szersze informacje o Irydzie, przynajmniej jaka skala. Bielik ciekawie się zapowiada. Bardzo podoba mi się cała drutologia w lukach inspekcyjnych. To chyba będzie pierwszy Bielik tak poszatkowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 27 Listopada 2019 Share Napisano 27 Listopada 2019 @rymulus - zajrzysz Pan do tematów nowości i Ardpol i wszystko będzie jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 27 Listopada 2019 Share Napisano 27 Listopada 2019 3 minuty temu, mbrnnr napisał: @rymulus - zajrzysz Pan do tematów nowości i Ardpol i wszystko będzie jasne. No toś mi Pan szybko odebrał nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 27 Listopada 2019 Share Napisano 27 Listopada 2019 (edytowane) Co tu się wyrabia ? Cieszę się bardzo , jeszcze wnętrze . Mogę podpatrywać ? Hello Edytowane 27 Listopada 2019 przez Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 27 Listopada 2019 Autor Share Napisano 27 Listopada 2019 Pudełko powie wszystko. Premiera w Bytomiu, Choć wolał bym w Łasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi