czolgista86pl Napisano 29 Listopada 2019 Share Napisano 29 Listopada 2019 Tak jak w tytule T-55A. Tym razem oznaczenia Czechosłowackie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 29 Listopada 2019 Autor Share Napisano 29 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 29 Listopada 2019 Share Napisano 29 Listopada 2019 Po prawej stronie to lina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 29 Listopada 2019 Autor Share Napisano 29 Listopada 2019 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 1 Grudnia 2019 Share Napisano 1 Grudnia 2019 Może też ze względu na lepszą jakość zdjęć, ale wydaje mi się, że najlepszy z całej Twojej kolekcji łorsoł paktu. Fajnie łapie światło tak jakbyś ten kolor czymś przełamał. Jedynie te anakondy z prawej wydają mi się trochę za grube Ogólnie jak na skale i pędzel to fajne maleństwo wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 1 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2019 Farba użyłem tych samych co w T-80B. Pewnie technika malowania poprawiła się od tego czasu. Co do chemii stosowałem to samo w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi