kondibakugan Napisano 30 Listopada 2019 Napisano 30 Listopada 2019 Witam, mam do pokazania ostatni ulep czyli Shermana w 1:48 od HobbyBossa. Model składał się jak lego ale zarazem (moim zdaniem) jedynym i dużym minusem są gumiaki które w moim przypadku były za długie... Zapraszam do oglądania Cytuj
Rack Napisano 30 Listopada 2019 Napisano 30 Listopada 2019 Model chyba niezły, chyba, bo zdjęcia słabe. Brak wykadrowania, ostrości i dobrych zbliżeń. Cytuj
kondibakugan Napisano 30 Listopada 2019 Autor Napisano 30 Listopada 2019 6 minut temu, Rack napisał: Model chyba niezły, chyba, bo zdjęcia słabe. Brak wykadrowania, ostrości i dobrych zbliżeń. Fotki robiłem lustrzanką na kompie są ostre ale żeby je tu wstawić musiałem je zmniejszyć i przez to jakość się popsuła Cytuj
Markuz Napisano 5 Grudnia 2019 Napisano 5 Grudnia 2019 Bardzo słabe zdjęcia więc ciężko ocenić. Jednak kilka uwag mam na szybko: - kolor wydaje mi się że bardziej pasuje do rosyjskiej pancerki niż do amerykańskiego shermana, - wielka szpara na łączeniu wanny kadłuba z płytą czołową, - plecaki na wieży brak zaczepienia, a pozostałe tobołki dziwnie rozmieszczone i nie dopracowane malarsko, - karabiny w kolorze kamuflażu, - i coś jest chyba nie tak z osłonami reflektorów. Wydaje mi się z 1:48 można wyciągnąć więcej. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi