kondibakugan Napisano 30 Listopada 2019 Share Napisano 30 Listopada 2019 Witam, mam do pokazania ostatni ulep czyli Shermana w 1:48 od HobbyBossa. Model składał się jak lego ale zarazem (moim zdaniem) jedynym i dużym minusem są gumiaki które w moim przypadku były za długie... Zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 30 Listopada 2019 Share Napisano 30 Listopada 2019 Model chyba niezły, chyba, bo zdjęcia słabe. Brak wykadrowania, ostrości i dobrych zbliżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 30 Listopada 2019 Autor Share Napisano 30 Listopada 2019 6 minut temu, Rack napisał: Model chyba niezły, chyba, bo zdjęcia słabe. Brak wykadrowania, ostrości i dobrych zbliżeń. Fotki robiłem lustrzanką na kompie są ostre ale żeby je tu wstawić musiałem je zmniejszyć i przez to jakość się popsuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 Bardzo słabe zdjęcia więc ciężko ocenić. Jednak kilka uwag mam na szybko: - kolor wydaje mi się że bardziej pasuje do rosyjskiej pancerki niż do amerykańskiego shermana, - wielka szpara na łączeniu wanny kadłuba z płytą czołową, - plecaki na wieży brak zaczepienia, a pozostałe tobołki dziwnie rozmieszczone i nie dopracowane malarsko, - karabiny w kolorze kamuflażu, - i coś jest chyba nie tak z osłonami reflektorów. Wydaje mi się z 1:48 można wyciągnąć więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi